Türkiyenin En Büyük Chat ve Sohbet Portalında Yeni Chat Arkadaşlıkları Edinin.

Sohbet Girişi


* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

2017 RESİMLİ YİLBAŞI SÖZLERİ - SekerChat.com - Sohbet, Chat, bedava, Chat odaları


2017 RESİMLİ YİLBAŞI SÖZLERİ

ir yılın daha sonlarına doğru geldik. Geçtiğimiz ve şuan üzerinde olduğumuz 2016 yılının son günlerindeyiz diyebiliriz. Yaklaşık 1 ay sonra
2017 yılına hazırlıklar ve dualar, dilekler edilmeye başladı. Yılbaşı heyecanı, her sene olduğu gibi yine merak sardı.
Ailelerinden, sevdiklerinden uzakta olan insanlar, Yılbaşın’da beraber olamadığı sevenlerine, bir çok e-kart, yılbaşı mesajları hediyeleri
hazırlığı içerisindeler. Biz de bizimmekan sohbet sitesi olarak sizleri düşünerek 2017 yılı için sevdiklerinize, ailenize ulaştırmak için
2017 yılı için yılbaşı sözleri, yılbaşı e-kartları hazırladık.

umuyoruz ki, 2016 yılının bir çok insana başarı, sağlık ve huzur verdiği gibi, bir çok insanada çok zararı olmuştur lakin, her geçen yıl
daha da çok olan umudumuz bir önceki seneyi hep kovalıyor. Yeni yılda, sizlere sunduğumuz mesajlar, e-kart ile sevdiklerinize sizden uzak
bir çok insanlara onlarla birlikte olduğunuzu hissettirebilirsiniz.

Bir çok insanların, birlikte beraber geçireceği bu özel gün de, sevdiklerinizle güzel anlar
kalıcı hatıralar ve daimi bir dostluk aile bağı yaşayın. Unutmayın, her yıl bir kez daha güzellikler
sunulsada, yaş itibarıyla yaşlanıyoruz. Buda bizim her yıldan kazandığımız tecrübeyi gösteriyor.
Sizde, sizi seven değer veren insanlara ne kadar uzakta olsa, sizlere sunduğumuz e-kartları göndererek
onların gülümsemesine ve mutlu olmasına sebep olun.

Özellikle, bizimmekan sohbet sitesinde bulunan e-kart ve sözler tamamıyla özenle seçilmiş ve
editör kontrolünden geçmiş bu güne özel hazırlanmıştır. Bu imkandan ve diğer yıllardan da
yararlanmak ve bu fırsatı sürekli yaşamanız için her yıl biz sizinleyiz.

♥ 2017 Sözleri Hayatımda tanıdığım ilk erkek ilk kahramanım sen oldun. Her anıma tanık, mutluluğuma ortak oldun. Yeni yılda da nice mutlulukları paylaşmak dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun babacığım.

♥ Yeni GÖzdesi En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

♥ Başaramadığınız zaman düş kırıklığına uğrayabilirsiniz ancak, yeniden denemezseniz işte o zaman sizin için her şey bitmiş demektir. 2017 yılının ülkemiz, ailemiz ve hepimiz için mutlu ve başarılarla dolu olması dileğiyle.

♥ 2017 Mutlu insan sevgisine ve kendine güvenendir. Sevgi bütün kapıları açar. Yeni yılda sevgi dolu günler dilerim. Mutlu yıllar.

♥ MutluYeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar.

2017-yilbasi
♥ 2017 Yılının En Güzel Saatleri Sizlerle Olsun, Tek Derdiniz Mutluluk Olsun…Bizimmekan

♥ Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2017 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara.

♥ Ho ho ho! Mutlu yıllar! Yepyeni bir yıla sevgiyle, sevenlerinle, sevdiklerinle merhaba de?

♥ En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

♥ Resimli Yeni Yıl MesajlarıYENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine… MUTLU YILLAR!!

2017-yilbasi1
♥ Yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu sefer… Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine. Mutlu Yıllar…

♥ 2017 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

♥ Sağduyu aklın kapıcısıdır. Görevi: Kuşkulu fikirlerin içeri girmesine, ve de dışarı çıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı günler getirmesi dileğiyle..

♥ Resimli yılbaşı MesajlarıYaşamı seviyor musun? Öyleyse zamanı harcama, çünkü yaşamın yapıldığı madde zamandır. 2017 yılının her anını dolu dolu yaşaman ve mutlu olman dileklerimle..
2017-yilbasi2
♥ DOSTLUK, Günah olmayacak kadar masum Köle olmayacak kadar özgür Unutulmayacak kadar derin ve Tek başına yaşanmayacak kadar zorsa BIRLIKTE NICE YILLARA…

♥ Rabbimiz bu yeni yılın tüm İslam âlemindeki kardeşlerimize her anını en güzel şekilde değerlendirmeyi ve her gününü razı olacağı amellerle yaşamamızı nasip etsin.

♥2017 Senesi Her yıl biraz daha büyüyoruz, biraz daha eskiyor ömür, biraz daha değişiyor her şey. Sende büyüdün kocaman oldun meleğim. Ama hala daha dün gibi gözlerimin önünde ilk adımların. Seni çok seven annen. Yeni yılımız kutlu olsun güzel kızım.

♥ Yeni yılımız kutlu olsun… Sağlık, huzur ve mutluluğumuzu daim etsin rabbimiz inşallah… Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.
2017-yilbasi3
♥ Allah’ım, sen evveli ve sonu olmayan cömert, acıyan, ihsanı bol olansın. Bu yeni yılda bize helâl rızıklar ihsan et. Bu sene beni, yakınlarımı ve Müslümanları şeytanın aldatmasından ve tuzaklarından koru. Nefsimizin kötülüklerine karşı bize yardım et!

♥ Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah bizleri affedip ellerimizi dergâhından boş çevirmeyip hepimizin dualarını kabul etsin. Selam ve dua ile Allah”a emanet olun her şey gönlünüzce olsun. Yeni yılınız kutlu olsun…

♥ Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalman dileğiyle. Nice mutlu yıllara.

♥2017 Yeni bir yılda yüzünden gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

♥ Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılı kutlu olsun.

2017-yilbasi4
♥ Dün rüya yarın hayaldir. Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bugündür, gönlün neyin özlemini çekiyorsa yarınlar sana onu getirsin. Yeni yılın kutlu olsun.

♥Neşe Dolu Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

♥ 2017 yilinda İlk aşk başkadır derler, gerçekten de öyle sevgilim. Seninle açtığım gözlerimi seninle kapatabilmek dileği ile. Yeni yılımız kutlu olsun.

♥ 2017 Yilina Yeni yılda melekler sihrini göstersin ve bütün neşe ve mutluluklar sana gelsin. Mutlu Yıllar!

♥ Baharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi yeni yılda da tüm güzellikler sizinle olsun? Mutlu ve sağlıklı yıllar!
2017-yilbasi5
♥ Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

♥ Bulutsuz gökyüzü senin olsun demiştim; ümitlerin solmasın, tükenmesin diye. Yeni yılda hiç ümitsiz kalmaman ve hayallerine kavuşman dileğiyle… İyi yıllar…Bizimmekan Ailesi

♥ Yeni Yilda Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.

♥2017 Her yeni yıl bir başka güzel. 2017 yeni yıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

♥ Teyze anne yarısıdır derler ya sen bana anne gibi oldun. Her yıl biraz daha yaşlansan da ilk günkü gibi en yakın arkadaşım gibi genç ruhunla her zaman duygularıma eşlik ettin. Bir anne kadar yakın bir arkadaş gibi dert ortağı oldun bana.İyi ki varsın teyzeciğim. Yeni yılda da arkadaşım olman dileği ile..
2017-yilbasi6
♥ Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2017 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.

♥Hey Deli Gönül Hiç hata yapmayan insan genellikle hiçbir şey yapamaz. 2017 yılında hatalarımızın az, başarılarımızın devamlı olması dileğiyle mutlu yıllar.

♥ DenizlerHeR Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım. Nice yıllar, mutlu yıllar.

♥ Resimli Sözderlerİ Sevgili Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!

♥ 2017 Yeni Yil Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar seninle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

♥ yeni Zamanı yapamayacağımızı şeyleri istemekle geçirdiğimiz söylenir. Oysa gücümüz tüm zamanları zorlar. Yeter ki kendimize ve dostlarımızın gücüne inanalım. Yeni yılda inancımızı pekiştirmemiz ve mutlu olmamız dileklerimle.

♥ Dünyayı değiştirmek istersen yüreğine inan, dostlarına güven, sevgine sarıl. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır. Mutlu Yıllar! Bizimmekan.com Yeni Yılda Sizlerle Beraberiz



Bir cevap bırakın.

CLOSE
CLOSE